Trouwpak Amsterdam

Wilt u een trouwpak in Amsterdam kopen?

Uw trouwdag is een van de belangrijkste dagen van uw leven. Een van de elementen die daarbij niet vergeten mogen worden, is de kleding voor die dag. Vaak gaat de aandacht vooral uit naar een trouwjurk, maar eigenlijk is een mooi trouwpak minstens zo belangrijk. We raden u dan ook aan om eens een kijkje te komen nemen bij Sarto Undici. Wij maken voor u een trouwpak in Amsterdam, geheel op maat. Kom eens bij ons langs om door te nemen wat uw wensen zijn op dit gebied. Welke kleur wilt u voor uw pak? Van welk materiaal moet het pak gemaakt worden? En wat voor pasvorm moet het precies hebben?

De mooiste trouwpakken van Amsterdam

Wilt u een trouwpak kopen in Amsterdam? Dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij Sarto Undici. We hebben een sfeervolle winkel in de Roelof Hartstraat, in het centrum van de stad. Hier vindt u twee bevlogen kledingmakers die graag voor u aan de slag gaan met een mooi pak. We vinden het heel belangrijk om de tijd voor u te nemen en er daarbij ook nog eens voor te zorgen dat u straks een pak heeft dat helemaal op uw wensen is afgestemd. Een trouwpak is per slot van rekening een heel persoonlijk pak, waarmee u op de mooiste dag van uw leven in de schijnwerpers komt te staan.

Meer weten over onze trouwpakken in Amsterdam?

Wilt u een trouwpak kopen in Amsterdam? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Sarto Undici. We hebben in ons assortiment de mooiste pakken klaarstaan. Een trouwpak in Amsterdam wordt door ons altijd van de beste materialen gemaakt. Misschien draagt u dat pak maar een enkele keer, maar het is wel een pak dat een enorm belangrijke functie heeft. We raden u dan ook aan om gewoon eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die u bij Sarto Undici allemaal heeft.

 

Contact

Roelof Hartstraat 11
1071 VE Amsterdam

+31 20 771 31 25
info@sarto11.nl

 

 

 

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 11:00 - 17:00
Woensdag: 11:00 - 17:00
Donderdag: 11:00 - 17:00
Vrijdag: 11:00 - 17:00
Zaterdag: 11:00 - 17:00
Zondag: Gesloten

 

 

 

 

 

Social Media